5454

Εγκατάσταση Σύνδεσης ADSL και Ρύθμιση Router

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

Κάνετε πρώτη φορά σύνδεση internet στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο?Σας έχει έρθει το router συσκευασμένο μαζί με όλο τον εξοπλισμό και δεν γνωρίζετε πως να το συνδέσετε?Ο τεχνικός έρχεται στο χώρο σας κάνει την εγκατάσταση σύνδεσης ADSL καθώς και όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για ένα καλό τελικό αποτέλεσμα και μία εύκολη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ρύθμιση Email(Outlook)

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

Εάν διαθέτετε ένα απλό Εmail εμείς μπορούμε να σας το συγχρονίσουμε με το Outlook το οποίο είναι ένα πρόγραμμα για αρχειοθέτηση των Email σας.Ο συγχρονισμός μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε Email διαθέτετε.

Εγκατάσταση ασύρματου ή ενσύρματου δικτύου

Χρόνος Παράδοσης: Κατόπιν συνεννοήσεως

 

Δημιουργούμε ένα δίκτυο Η/Υ, εύχρηστο και κατανοητό προς τους χρήστες με πολλές δυνατότητες όπως διαμοιρασμός του Internet, εύκολη ανταλλαγή αρχείων, διαμοιραζόμενοι εκτυπωτές και άλλα πολλά.

Εγκατάσταση καμερών CCTV

Χρόνος Παράδοσης: Κατόπιν συνεννοήσεως

Η εγκατάσταση καμερών κλειστού κυκλώματος CCTV γίνεται σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας, εσωτερικό ή εξωτερικό. Αφού προηγηθεί μία καταγραφή των αναγκών του πελάτη, ο τεχνικος σας προτείνει το κατάλληλο σύστημα, εξοπλισμό και την σωστή θέση των καμερών.

Τοποθέτηση Wifi repeater 

Χρόνος Παράδοσης: Κατόπιν συνεννοήσεως

Wifi repeater είναι μία συσκευή η οποία αναπαράγει ξανά το ασύρματο δίκτυο wifi στο οποίο έχει συνδεθεί.

Και που χρησιμεύει αυτό; Πολύ απλά στο να ενδυναμώσουν το σήμα του ασύρματου δικτύου wifi σε κάποιον χώρο που δεν φτάνει.