top of page
Διάγνωση

Διάγνωση

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

 

Οποιοδήποτε πρόβλημα διαπιστωθεί στον υπολογιστή σας,όπως απενεργοποίηση του υπολογιστή αυτόματα την ώρα που δουλεύετε,αυτόματη επανεκκίνηση,δυσκολία πρόσβασης στο διαδίκτυο,μεγάλος χρόνος αναμονής σε προγράμματα και ό,τι άλλο παράξενο αντιληφθείτε εμείς σας κάνουμε την διάγνωση εξετάζοντας όλα τα πιθανά σημεία βλάβης και σας ενημερώνουμε για το πιθανό πρόβλημα και το κόστος επισκευής.

Προστασία από ιούς

Εγκατάσταση Λογισμικού Προστασίας

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

Εάν στον υπολογιστή σας δεν υπάρχει λογισμικό προστασίας αυτό σημαίνει πως είστε εκτεθειμένοι σε βλαβερά και κακόβουλα προγράμματα(ιούς) που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές έως και μη αναστρέψιμες. Έτσι λοιπόν είναι απαραίτητο να γίνει εγκατάσταση ενός λογισμικού προστασίας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να είστε προστατευμένοι από τους ιούς που κυκλοφορούν και μπορούν εύκολα να προσβάλλουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό.

fix

Mετακόμιση 

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

Αναλαμβάνουμε την πλήρη μεταφορά του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή μαζί με τις περιφερειακές συσκευές από μία τοποθεσία σε μία άλλη καθώς και την σύνδεσή του στην νέα τοποθεσία, την σύνδεση των περιφερειακών συσκευών και την εγκατάσταση σύνδεσης του ADSL.

πρόβλημα υπολογιστή

Εγκατάσταση Σύνδεσης ADSL και Ρύθμιση Router

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

 

Κάνετε πρώτη φορά σύνδεση internet στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο?Σας έχει έρθει το router συσκευασμένο μαζί με όλο τον εξοπλισμό και δεν γνωρίζετε πως να το συνδέσετε?Ο τεχνικός έρχεται στο χώρο σας κάνει την εγκατάσταση σύνδεσης ADSL καθώς και όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για ένα καλό τελικό αποτέλεσμα και μία εύκολη σύνδεση στο διαδίκτυο.

καθαρισμός

Καθαρισμός 

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

Όπως κάθε εργαλείο,έτσι και οι υπολογιστές χρειάζονται συντήρηση, προκειμένου να εργάζονται απρόσκοπα. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα χρήσης ο υπολογιστής μαζεύει σκόνες από το περιβάλλον,οι οποίες πρέπει να καθαρίζονται τακτικά,διότι είναι δυνατόν να προκαλέσουν προβλήματα υπερθέρμανσης ή να εμποδίσουν την

σωστή ηλεκτρική επαφή στους ακροδέκτες των θυρών επέκτασης.Ακόμα συσκευές όπως το ποντίκι και το πληκτρολόγιο έρχονται σε επαφή με τους χρήστες και χρειάζονται συχνότερο καθαρισμό,για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τους.

επισκευή

Βελτίωση 

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

 

Η βελτίωση του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας περιλαμβάνει την αφαίρεση ανεπιθύμητων προγραμμάτων από το λειτουργικό λογισμικό των Windows,τον φυσικό εσωτερικό καθαρισμό,την προσθήκη λογισμικών ασφαλείας και τον έλεγχο των ενημερώσεων του υπολογιστή.

αλλαγή μνήμων

Αναβάθμιση

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

 

Σε περίπτωση που δεν σας καλύπτουν οι δυνατότητες του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή, δεν είναι πάντα απαραίτητο να αγοράσετε ένα καινούργιο. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει και η δυνατότητα της αναβάθμισης του υπολογιστή, όπου ο τεχνικός θα σας ενημερώσει για τις αναγκαίες αναβαθμίσεις χωρίς περίσσειο κόστος.

εγκατάσταση προγραμμάτων

Εγκατάσταση Περιφερειακών 

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

 

Εάν θέλετε ο ηλεκτρονικός σας υπολογιστής να επιτελεί περισσότερες ενέργειες από αυτές που διαθέτει, τότε ο κατάλληλος τεχνικός θα εξοπλίσει τον υπολογιστή με τις απαραίτητες περιφερειακές συσκευές, όπως εκτυπωτές,scanner, ασύρματο πληκτρολόγιο, ποντίκι, web camera(με ενσωματωμένο μικρόφωνο),οθόνη, ηχεία καθώς και ότι άλλο επιθυμείτε.

αντίγραφο ασφαλείας

Backup

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

Το backup περιλαμβάνει την μεταφορά των δεδομένων από μία συσκευή σε μία άλλη .Αυτό μπορεί να είναι από τον παλιό σας υπολογιστή στον καινούργιο, από ένα λάπτοπ σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή και το αντίθετο.

Εγκατάσταση Λειτουργικού

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

 

Εάν έχετε μόλις αγοράσει έναν καινούργιο υπολογιστή ο οποίος δεν διαθέτει λειτουργικό σύστημα εμείς αναλαμβάνουμε την εγκατάστασή του ,όπως επίσης και σε οποιονδήποτε υπολογιστή που έχετε είτε αυτός είναι παλιός είτε όχι αλλά παρόλα αυτά χωρίς λειτουργικό σύστημα. Επίσης περιλαμβάνει την εγκατάσταση των απαραίτητων drivers(οδηγοί συσκευών),την εγκατάσταση των απαραίτητων προγραμμάτων αλλά και επιπρόσθετων που επιθυμείτε και ενημέρωση των προγραμμάτων (update).

format
antivirus

Αφαίρεση Ιών

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

Οι ιοί καταστρέφουν αρχεία και δεδομένα του υπολογιστή σας.Οι περισσότεροι ιοί σας εμποδίζουν την πρόσβαση στο διαδίκτυο, εμποδίζουν την πρόσβαση σε προγράμματα και ακόμα χειρότερα εμποδίζουν την πρόσβαση στον ίδιο τον υπολογιστή σας.Αν λοιπόν διαπιστώσετε κάποιο από αυτά τα σημεία τότε σημαίνει πως ο υπολογιστής σας μολύνθηκε από κάποιον ιό και χρειάζεται άμεσα να γίνει η απομάκρυνση του.

FILES

Ρύθμιση Εmail 

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

Εάν διαθέτετε ένα απλό Εmail εμείς μπορούμε να σας το συγχρονίσουμε με το Outlook το οποίο είναι ένα πρόγραμμα για αρχειοθέτηση των Email σας.Ο συγχρονισμός μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε Email διαθέτετε.

SSD - HDD

Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

Σε περίπτωση που έχει χαλάσει ο σκληρός δίσκος του Η/Υ σας και χρήζει αντικατάστασης ή ακόμα και αν λειτουργεί αλλά δεν σας ικανοποιεί η χωρητικότητά του τότε τον αντικαθιστούμε με ένα καινούργιο μεγαλύτερης χωρητικότητας.

καθαρισμός υπολογιστή

Επισκευή Υπερθέρμανσης

Χρόνος Παράδοσης: 1-2 Μέρες

Η καθημερινή και μακροχρόνια χρήση του υπολογιστή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υπερθέρμανσης καθώς η σκόνη εισέρχεται μέσα στον H/Y και εγκαθίσταται προκαλώντας αυξημένη θερμοκρασία την ώρα που λειτουργεί καθώς και αργοπορία μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θόρυβο που προέρχεται από τον ανεμιστήρα και σε μη συντήρηση προκαλεί άλλα προβλήματα όπως βλάβες στην μητρική κάρτα, στην κάρτα γραφικών καθώς και στο λειτουργικό σύστημα.

bottom of page